Bloemen bestellen en betalen met Klarna: lekker makkelijk!

Bloemen bestellen en betalen met Klarna: lekker makkelijk!

Als één van de weinige online bloemisten bieden we bij De Duinroos ook Klarna als betaaloptie aan. Dit biedt jou als consument een groot aantal voordelen, maar tegelijkertijd is het nog vrij onbekend en zijn er wel een paar dingen om rekening mee te houden. Daarom dachten we dat het wel een goed idee is om er een artikel over te schrijven. Dus ken je het nog niet maar ben je wel benieuwd hoe je bloemen kan bestellen en afrekenen met Klarna? Lees dan snel verder!

Wat is Klarna precies?

Klarna is een Zweeds bedrijf dat een slimmere manier van betalen biedt. Je kunt Klarna dus zien als een alternatief voor bijvoorbeeld iDeal of Creditcard. Het geeft je meer vrijheid bij het afrekenen van je favoriete bloemen en planten, omdat je op verschillende manieren kunt betalen. Ook kan je kiezen hoe en wanneer je betaalt, helemaal zoals jij het wilt!

Waarom Klarna gebruiken?

Vroeger maakten wij zelf ook altijd gebruik van traditionele manieren van betalen en dachten we ook bij onszelf: waarom zouden we Klarna gebruiken? Maar na het één keer geprobeerd te hebben ontdek je toch al snel de voordelen en eigenlijk gebruiken we het nu altijd als het kan. De voordelen van Klarna op een rijtje:

  • Flexibel: Je kiest zelf hoe en wanneer je wilt betalen. Dit kan ook achteraf.
  • Makkelijk: Geen gedoe met het invullen van formulieren en pinpassen.
  • Veilig: Je gegevens zijn goed beschermd.
  • Kopersbescherming: Met Klarna heb je altijd garantie op je aankoop.
  • Geen extra kosten: Klarna is voor jou als gebruiker gratis (onze webshop betaalt de betaalkosten).

Hoe werkt afrekenen met Klarna?

Simpel! Als je gaat afrekenen, kies je gewoon voor Klarna. Je kiest dan voor de betaaloptie die bij je past en schakelt dan automatisch door naar de Klarna-app op je telefoon of – als je geen telefoon met de app gebruikt – naar het formulier waar je jouw gegevens invult. Als je voor de eerste keer met Klarna betaalt maak je eerst een account aan die je activeert via e-mail. Daarna kan je Klarna altijd gebruiken om jouw bestellingen te bevestigen en heb je de optie om pas achteraf te betalen. Superhandig!

Welke opties zijn er als je met Klarna betaalt?

Klarna is tot nu toe vooral bekend geworden omdat het klanten de mogelijkheid biedt om achteraf te betalen. Maar dat is slechts één van de manieren waarop je kunt betalen met Klarna. Het bedrijf biedt klanten namelijk drie manieren om af te rekenen:

  • Direct: Kies voor ‘Betaal nu’ en je bestelling wordt direct via automatische incasso verrekend met je IBAN.
  • In termijnen: Bij deze optie betaal je jouw bestelling via automatische incasso in 3 gelijke, rentevrije delen. Het eerste deel betaal je direct, het tweede deel na 30 dagen en het derde deel na 60 dagen.
  • Achteraf: Bij deze optie betaal je niets direct, maar moet je pas betalen na 30 dagen (of eerder als je wilt). Je betaalt jouw openstaande rekening eenvoudig via de app of via een link in je e-mail. Dit kan via iDeal of via een bankkoppeling in de app. Let wel op: betaall op tijd om aanmaningskosten en incassokosten te voorkomen 😉

Direct bloemen bestellen en betalen met Klarna (of kies een andere betaaloptie)

Ben je enthousiast geworden en wil je ook eens kijken of Klarna een betaalmanier is die bij jou past? Probeer het dan gewoon uit! Klarna is voor jou als gebruiker helemaal gratis, mits je geen betalingen mist natuurlijk. Bekijk hier onze prachtige boeketten, kies de bloemen die jij het mooiste vindt, vul de gegevens in van de gelukkige ontvanger (dit mag je ook zelf zijn) en betaal met Klarna!